Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
brokenprincess

Tanács lányoknak

Brokenprincess · 6 hónapja
Sziasztok lányok! Ha 10-16 éves közt vagy itt a helyed! Ugyanis ez egy kamasz tini blog! Olyan kamaszoknak akik te is vagy! Aki ezt olvasod! Itt a tanács menüpontban naponta új tanáccsal segítek nektek, illetve szeretnék. A szerelmi ügyeitekről lenne szó, szó lesz párkapcsolati tippek és tanácsokról is de az nem ebben a menüpontban találod. Itt azoknak szeretnék segíteni akik nem tudják hogy közelítsenek a kiszemeltjeik felé. Stb.. 

1. Köszönj rá! ~tudom, tudom hogy nehéz! Tudom, azt is tudom hogy valaki olyan bátortalan hogy egyszerűen sokkot kap az ötlettől is! De mondok valamit! Mitől félsz? Egy szia, hello esetleg halitól? Most vegyél mély levegőt, és tervezd meg magadban. Odamész, elsétálsz mellette, esetleg ha egyedül van. Ahogy szeretnéd. Meglátod, és elmész mellette. Melyik a nyerőbb ötlet? Ha szemezel vele, ha épp hogy csak rád néz, vagy az, ha kezedbe veszed a dolgot és nekifogsz ennek, összeszeded magad és kinyögsz egy sziát. Na ugye? Szerintem is az utóbbi a nyerőbb ügy! Gondolj arra milyen jó lesz hogy ha visszaköszön neked! Lehet beszélgettek és majd, lehet majd máskor épp ő fog rádköszönni! Azon kivűl egy próbát megér. Szedd össze magad, és ne csak a távolból nézd vagy azt várd ő lépjen. A fiúk 80%-a azt várja hogy a lányok lépjenek! Hát lépj! 

Lehet hogy a fiú nem kedvel? Megesik. 

Lehet hogy tetszel neki? Kitudja. 

Lehet rosszba vagy vele ezért nem mered megszólítani? Megbékél 

Lehet csak nem mertek lépni? Lépj! 

Lehet hogy nem köszönne vissza? Lehet. De ez esetben a fiú nem hallja hogy köszönsz, vagy ,,bunkó". De ilyen úgyse lesz. Tudod miért? Mert egy elképesztően gyönyörű lány vagy! Te aki még mindig ezt olvasod! Ha idáig figyelmesen olvastál rájöhetsz arra, hogy nem olyan nagy ügy ez az egész. Csak egy köszönés. Tudom, hogy vissza fog köszönni. Tudom, hogy örülni fogsz neki. És most gondold át! Az Isten szerelmére! Menj oda és köszönj! Lépj! Merj már élni. Legalább megpróbálod. Úgy akarsz minden nap hazamenni a suliból ( vagy valahonnan) hogy azt mondod : ,, jaj ne már! Megint nem történt semmi!" vagy úgy hogy: ,,ezazz!! Végre beszéltem vele!!" ? Na melyik a jobb? Az utolsó igaz? Akkor mire vársz?? Menj hát, és halgass a szívedre! És csak hogy tudd, ha ez boldogabbá tesz, nem vagy egyedül. Pontosan megértem a helyzeted.. És szúrkolni fogok neked. Ahoz, hogy megtedd.. :)~

 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Brokenprincess
Tiniblog Tiniknek Mindenes Szerelem